Düdüklü Korkunuz Varsa Kuru Fasulyeyi Böyle Pişirin!
Akşama Ne Pişirsem sorusu gün içinde en çok sorduğumuz sorulardan.. Şöyle güzel pişmiş kuru fasulyenin yanına kuru soğan, cacık az da pilav offff.... Düdüklü korkusu olanlara leziz mi leziz kuru Fasulye Tarifi...
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Kuru Fasulye Tarifi
Malzemeler:
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1,5 su bardağı kuru fasulye (Yarı haşlanmış olursa enfes olur)
- 1 adet soğan
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 su bardağı su
Nasıl Yapılıyor:
- Salça ve baharatlar bir kabın içerisinde karıştırılır
- Ardından tüm malzemeler ilave edilir
- İyice harmanladıktan sonra karışım fırın poşetine alınır
- Fırın poşeti ısıya dayanıklı kaba alınır
- 190 derece de önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 2 saat kadar pişirilir
- Sıcak olarak servis edebilirsiniz.
