Yılbaşı Özel: Cranmosa Tarifi
Yılbaşı gibi özel günlerde, geleneksel veya daha özenli yemekler hazırlamak yaygındır. Bu, özel günün kutlanmasının bir parçası olarak görülür ve bu yemekler genellikle yılın diğer zamanlarındaki yemeklerden farklıdır. Tabii içecek seçimi de öyle. Özenle kurulmuş sofralara yakışır alkollü alkolsüz içecekler, sofra da olmazsa olmazlardan. İşte Yılbaşı Gecesi misafirlerine özenle hazırlayacağın o Kokteyl Tarifi...
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Yılbaşı sofralarında ana yemek yanında sunabileceğin içecek gecenin daha anlamlı olmasını sağlar. Özenle hazırlanmış kokteyller geceye renk katar.
İşte O Kokteyl Tarifi...
Yılbaşı Özel: Cranmosa Tarifi
Malzemeler:
- Yarım su bardağı kızılcık suyu
- Şampanya veya köpüklü şarap
- Buz (isteğe bağlı)
- Kızılcık ve portakal dilimi (garnitür için)
Yapılışı:
- Her şampanya flütüne yaklaşık yarım su bardağı kızılcık suyu ekleyin.
- Bardakları soğuk şampanya veya köpüklü şarap ile doldurun.
- İsteğe bağlı olarak, bardağa birkaç buz küpü ekleyebilirsiniz.
- Garnitür olarak her bir bardağa birkaç tane kızılcık ve bir portakal dilimi ekleyin.