Fırın çipura nasıl yapılır?
Fırın çipura nasıl yapılır?
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Hem sağlıklı hem lezzetli yemek arayışında olan balık severler için harika bir lezzeti sizlerle buluşturuyoruz.
İşte tarifi...
Fırın çipura nasıl yapılır?
Malzemeler
- 1 adet çipura
- 1 adet limon
- 1/2 kırmızı soğan
- 2 dal defne yaprağı
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- Bir adet çipuranın arasına biraz tuz dilimlenmiş limon, kırmızı soğan, defne yaprağı koyulur gıda ipi ile bağlanır.
- Balığın yine üzerine de tuz, karabiber ve zeytinyağı gezdirilerek döküm tavaya veya fırın tepsisine koyulur.
- Turp otları ile 200 derece önceden ısınmış fırında 20 dakika pişirilir.

AFİYET OLSUN.