Serinleten Tarifler: Karpuzlu Limonata
Termometreler 40 dereceyi göstermişken, insanlar serinlemenin yollarını aramaya başladı. Evinizde yapacağınız bu tariflerle serinlemenize katkımız olsun dedik.
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Serinleten Tarifler: Karpuzlu Limonata Tarifi, Nasıl Yapılır?
Karpuzlu Limonata
Malzemeler:
- 4 büyük dilim çekirdekleri ayıklanmış karpuz
- 2 ince rendelenmiş limon kabuğu rendesi
- 1 limon suyu
- 1 su bardağı şeker
- 6 su bardağı su
Karpuzlu Limonata Nasıl Yapılır?
- Karpuz, limon kabuğu rendesi ve şeker eklenip rondodan geçirilir
- Su ve limon suyu eklenip buzdolabına kaldırılarak birkaç saat dinlendirilir
- Tel süzgeçten geçirilerek süzdürülür
- Buzlu ve naneli sürahide servis edilir