Akşam Yemeğine Ne Pişirsem: Gazpaço Tarifi

Akşama Ne Pişirsem sorusu gün içinde en çok sorduğumuz sorulardan... o zaman size alternatifleri sunalım siz karar verin, Ne dersiniz?

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Akşam Yemeğine Ne Pişirsem: Gazpaço Tarifi
Büşra Ünal Yazar

Gazpaço Tarifi

Malzemeler:

  • 4 adet olgun domates
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • Tuz
  • Karabiber

Nasıl Yapılıyor: 

  • Domateslerin kabukları soyulur ve çekirdekleri çıkarılır, Ardından doğranır
  • Salatalık soyulur ve doğranır
  • Yeşil biber ve kırmızı biber temizlenir ve doğranır
  • Soğan soyulur ve doğranır
  • Sarımsaklar ezilir veya rendelenir
  • Doğranan tüm sebzeler bir blender veya mutfak robotuna koyulur
  • Zeytinyağı, sirke, tuz ve karabiber eklenir
  • Tüm malzemeler iyice karışana kadar blender veya mutfak robotunda çekilir
  • Gazpaço karışımı buzdolabında en az 1 saat soğutulur
  • Soğuk servis yapılır 

Yorumlar

Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa