Akşam Yemeğine Ne Pişirsem: Gazpaço Tarifi
Akşama Ne Pişirsem sorusu gün içinde en çok sorduğumuz sorulardan... o zaman size alternatifleri sunalım siz karar verin, Ne dersiniz?
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Gazpaço Tarifi
Malzemeler:
- 4 adet olgun domates
- 1 adet salatalık
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı sirke
- Tuz
- Karabiber
Nasıl Yapılıyor:
- Domateslerin kabukları soyulur ve çekirdekleri çıkarılır, Ardından doğranır
- Salatalık soyulur ve doğranır
- Yeşil biber ve kırmızı biber temizlenir ve doğranır
- Soğan soyulur ve doğranır
- Sarımsaklar ezilir veya rendelenir
- Doğranan tüm sebzeler bir blender veya mutfak robotuna koyulur
- Zeytinyağı, sirke, tuz ve karabiber eklenir
- Tüm malzemeler iyice karışana kadar blender veya mutfak robotunda çekilir
- Gazpaço karışımı buzdolabında en az 1 saat soğutulur
- Soğuk servis yapılır