Yaz Yemekleri: Kimçili Tost Sandviç Tarifi
Yazın iştahı kapalı olup hafif yemek isteyenlere... Ağır olmasın hafif olsun, pratik olsun sağlıklı olsun diyenlerdenseniz bu tarif tam sizlik...
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Kimçili Tost Sandviç Tarifi
Malzemeler:
- 60 gram kaju ezmesi
- 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
- 2 yemek kaşığı sıcak su
- 8 dilim tost ekmeği
- 1 yemek kaşığı bitkisel yağ
- 120 gram Kimçi
Kimçili Tost Sandviç Nasıl Yapılır?
- Kaju ezmesi, limon suyu ve ılık suyla karıştırılır
- Tüm malzemeler tamamen birleşip krema kıvamına gelene kadar karıştırılır
- Ekmek dilimlerinin yarısına kajulu karışımdan sürülür
- Sandviçler fırın tepsisine koyulur
- 180 derecede 10 dakika pişirilir
- Piştikten sonra çapraz olarak üçgenler halinde kesilir ve servis edilir