Greyfurt Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?

Kahvaltılarımızı süsleyen reçeller, çeşitleri ve lezzetleriyle hem gözümüze hem damağımıza hitap ediyor. Greyfurt Reçeli, hafif mayhoşumsu tadıyla, yeni lezzet arayışı içinde olanların ilgisini çekiyor. O zaman gelsin tarifi...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Greyfurt Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Büşra Ünal Yazar

Greyfurt Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?

Malzemeler: 

  • 1 kilogram greyfurt
  • 1 kilogram şeker
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 2 paket vanilya

Greyfurt Reçeli Nasıl Yapılıyor:

  • Greyfurtlar soyulur ve küçük dilimlere ayrılır
  • Sonra tencerenin içerisine alınır
  • 1 kilogram şeker ilave edilir
  • 25 dakika boyunca pişirilir
  • Limon tuzu ve vanilya eklenir
  • Blenderdan geçirilir ve 15 dakika daha pişirilir
  • Sıcakken kavanozlara aktarılır, Ilıyınca ağzı kapatılır
  • İstediğiniz zaman servis edebilirsiniz
  •  Buzdolabında saklanır

    AFİYET OLSUN!

Yorumlar

Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa