Elmalı Milföy Tart Nasıl Yapılır?

Tarçın ve elma milföy hamurunda buluştu, ve ortaya enfes bir tart çıktı. Mutlaka deneyin. İşte tarifi...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Elmalı Milföy Tart Nasıl Yapılır?
Büşra Ünal Yazar

Bu enfes tart, nasıl yapılır, İşte tarifi...

Elmalı Milföy Tart Nasıl Yapılır?

Malzemeler;

  • 3 milföy 
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım tatlı kaşığı toz tarçın
  • 3 tane elma
  • Kırık fındık parçaları

Yapılışı;

  • Elmalar yıkanır yarım ay şeklinde dilimlenir
  •  Çekirdekli kısımlar çıkarılır
  • Milföy hamurlarının kenarları dışarıdan içeriye doğru katlanıp bir çerçeve haline getirilir
  • Dilimlenen elmalar milföy hamuruna dizilir
  •  Üzerine toz şeker ve tarçın serpilir
  • Ardından üzerine kırık fındık parçaları serpiştirilir
  • Hazırlanan milföyler, 180 derecede 10 dakika boyunca pişirilir.

AFİYET OLSUN.

Yorumlar

Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa